Propozycja Wspó³pracy
Witajcie
Znamy sie ju¿ co nieco, zawsze na Waszym forum by³am traktowana bardzo dobrze, posiada³am swój temat na reklamowanie turniejów w swoim by³ym pokoju - pomy¶³a³am, ¿e czas siê odwdziêczyc jako¶
Wraz z
kristofello1 i Adminami Wy¿szych lvl w pokoju 4_everyone mam dla Was propozycje wspó³pracy opart± na wzajemnym szacunku i s³u¿ac± mam nadziejê popularyzacji obu naszych pokoi.
Pokój nasz stopniowo organizuje siê coraz lepiej - wczoraj powsta³o jego forum, przewija siê i zak³adam, ¿e przewijaæ siê przez nie bedzie wielu graczy, my¶le, ¿e bêdzie to miejsce czêsto odwiedzane przez bilardzistów.
Poniewa¿ z za³o¿enia serwisy nasze ró¿ni± siê -
Info 
nakierunkowane na ligi;
4_everyone 
na mniejsze i wiêksze turnieje on - line my¶le, ze wspó³praca taka nie kolidowa³aby nam zupe³nie a wrêcz przeciwnie by³aby pomocna.
Ad rem....
Proponujê rzecz nastepuj±c±:
Na naszym forum za³o¿e temat reklamuj±cy ligi prowadzone przez Wasz serwis na wszystkich rodzajach bilarda starej i nowej wersji wraz z linkiem do Waszego forum.
W ten sposób dam poznaæ graczom 4_everyone Wasz pokój i przybli¿e jego funkcjonowanie.
W ramach rewan¿u bêdzie mi mi³o je¿eli nadal jak dotychczas bêdê mog³a reklamowaæ co ciekawsze turnieje odbywaj±ce siê na 4_everyone na Waszym forum w jakim¶ skromnym temacie stworzonym w tym celu
Czuje siê zaprzyja¼niona z Wami od dawna i chcia³abym by pokój, który dane mi jest wspó³tworzyæ by³ równiez pozytywnie postrzegany przez Was.
Mam nadziejê, ¿e taka forma zdrowej wspó³pracy przypadnie Wam do gustu i ¿e w przysz³o¶ci narodz± sie jeszcze inne pomys³y, które wspó³prace tak± mog³yby zacie¶niac
Czekam na Wasz odpis - zw³aszcza chodzi mi o odpis organizatorów, którzy s± w³adni w tym temacie
Jezeli propozycja nasza przypadnie Wam do gustu to w najblizszym czasie wywi±ze siê ze z³ozonej tutaj propozycji :)