wwwBILARDYinfo
PortalForumTabele ligowePomocUżytkownicyZAPISY DO LIG i WzBProfilWiadomości PWStatystykiAlbumGry online Game Desire

Og³oszenie 

ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ
i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Pomys³y na reklamê www.bilardy.info
Autor Wiadomo¶æ
_(*MICH@L*)_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-23, 14:37    

Proszê graczy , którzy graj± na bilardach nowych ¿eby¶cie dodali to zdjêcie jako g³ówne :)

PzDr...
Ostatnio zmieniony przez _(*MICH@L*)_ 2008-02-23, 14:39, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Latin_Soul
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-23, 15:15    

Nareszcie co¶ konkretnego ;-)
Niekoniecznie tylko na nowym,niektórzy maj± czo³owe nicki na bilardach 2004 wiêc bêd±c na li¶cie 1szej 10tki graczy te¿ zrobiliby nam dobr± reklamê :-)

nin@96
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-24, 03:41    

kalashnikov_ napisa³/a:
Ja bym sobie strzeli³ raczej nie z nickiem, a z nazw± miasta. Poza mn± z Bytomia nie ma tutaj aktywnych osób zdaje siê, to by³bym oryginalny :-D A mo¿e nick na rêkawie :-> A cholera to wie. Na razie to tylko czcze gadki :-P

Jest sporo graczy z tego rejonu...mo¿e nie u Was w Pokoju ale na necie grasuj± ..hehehe :lol: :lol:

np. Ja (nin@96) pochodzê z Bytomia (centrum) :-P :-P

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-24, 08:30    

Eee no to fajnie ;) To jest Nas dwoje :-P Ja te¿ centrum ;-)

Maniek_Kutno 
Organizator

Do³±czy³: 11 Lut 2006
Wys³any: 2008-02-24, 11:05    

ja jak bêdê sobie strzela³ to nick z nazw± miasta... Maniek_Kutno
mam kumpla, który siê tym zajmuje wiêc mo¿e nawet zlece mu wykonanie takiej koszulki 8-)
Ostatnio zmieniony przez Maniek_Kutno 2008-02-24, 11:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Andrzem_6
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-24, 12:52    

Mój pomys³ mo¿e jest g³upi:D Ale to ju¿ sobie oceñcie;) my¶lê, ¿e mo¿na by³o by zrobiæ taki filmik jak kiedy¶ robili szakal czy kaba czy nawet ja:D Tylko ¿e by³by on trochê d³u¿szy no i tam najlepsi zawodnicy lig pokazali by jakie¶ sztuczki lub mo¿na by by³o nagraæ jakie¶ ciekawsze mecze ligowe lub jak kto¶ np. robi wysoki break w snooka:) z odpowiednimi podpisami i reklam± serwisu mo¿e da³o by to dobry efekt:) Mo¿na by to wrzuciæ na youtube i gracze umie¶cili by link w swoich profilach namawiaj±c do obejrzenia, lub nawet mo¿na by wrzuciæ ten link na g³ówn± stronê pokoju;) Gracz który nie mia³ by nic wspólnego z serwisem, a obejrza³ by taki filmik móg³by siê zaciekawiæ, widz±c tak± masê "wymiataczy" :) mog³o by to kogo¶ zainspirowaæ do tego by stan±æ do rywalizacji w naszych ligach:D Powiedzcie co o tym my¶licie;P
pozdro:D

_(*MICH@L*)_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-24, 13:52    :D

Ja mam ju¿ nagrany filmik jak w b8 3 minuty wbi³em wszystkie kulki :)

Mo¿e kto¶ w snooka nagra break 147??;d

Maniek_Kutno 
Organizator

Do³±czy³: 11 Lut 2006
Wys³any: 2008-02-24, 14:11    

Michale nie jestem specjalist± od b8 ale swego czasu w 40 sekund wbi³em swoje wszystkie bile wiec 3 min to chyba bardzo d³ugo... wiêc to nie bêdzie dobra reklama:)

_(*MICH@L*)_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-24, 14:28    

Maniek_Kutno - to by³ taki ¿arcik :D , no na pewno to nie by³a by dobra reklama :) .

I co z tymi koszulkami??

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-24, 18:33    

Koszulek nie ma i nie pytaj o nie. Bêdzie co¶ wiadomo, to napiszê. ¦liczny awatar...chyba go komu¶ ukrad³e¶ :-/

Latin_Soul
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-24, 18:54    

To tylko avatar,skoro mu siê podoba to niech go sobie ma :-)
Ostatnio zmieniony przez Latin_Soul 2008-02-24, 18:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

SZ_YM_ON 

Do³±czy³: 27 Lip 2004
Wys³any: 2008-02-24, 21:56    

30-50 z³ za koszulkê to sporo. Ja ze swojej strony mogê poleciæ www.koszulkowo.pl :)
Zamawiali¶my tam ze znajomymi wiele koszulek. Koszt - 26 z³ za sztukê, 5 z³ za przesy³kê (przy wp³acie pieniêdzy na konto). Przynajmniej tak by³o jakie¶ pó³ roku temu, ale s±dzê ¿e nic siê nie zmieni³o. Koszulki z bardzo dobrego materia³u, a i metoda ich wykonywania nienaganna. Koszulka by³a ju¿ prana kilkadziesi±t razy i nic z niej nie zesz³o :) Jest oczywi¶cie trochê przeciorana i straci³a pocz±tkowy mocny, czarny kolor, no ale to wszystkie koszulki tak koñcz±.

Przód + rêkawy
Ty³

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-24, 23:27    

Spoko. Ja tam nikogo nie namawiam do zamawiania czego¶, czego na razie nie ma :-D Na razie nie mam czasu bawiæ siê w co¶ takiego, ale jak bêdê bra³, to bêdê to zamawia³ z tego ¼ród³a, z którego mój kumpel zamawia ju¿ kupê lat.

_(*MICH@L*)_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-25, 16:53    

Mam takie pytania:

√ Co maj± pomóc takie KOSZULKI??
√ Mo¿e lepiej zaj±æ siê najpierw reklam± w internecie, polepszeniem strony g³ównej??
√ Szukajmy na razie graczy robi±c tury w pokojach i pisaæ na czacie reklamy o ligach

POZDRAWIAM i czekam na pomys³y !!!

:-) :-) :-) :-D :-D :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:-) :-) :-) :-)
Ostatnio zmieniony przez _(*MICH@L*)_ 2008-02-25, 16:53, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-25, 17:04    

Koszulki w niczym nie maj± pomóc. Nigdzie nie napisa³em, ¿e ma byæ to forma reklamy. To ma byæ gad¿et dla mnie. Po prostu.

lordvader200
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-25, 21:16    

_(*MICH@L*)_ - Kazdy kibic sportowy wie do czego s³u¿± wiernemu kibicowi koszulki ulubionego klubu . Tak samo rzecz siê ma z koszulk± tego serwisu ( która byc mo¿e powstanie )

Latin_Soul
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-26, 01:57    

Poza tym,¿e zgadzam siê z powy¿szymi postami to Micha³ ma racjê.
Trzeba by³oby zaj±æ siê reklam± w necie....ale ju¿ kipcior napisa³ - czeka na konkretne propozycje i projekty wiêc nie ma co dyskutowaæ tylko zacz±æ praktycznie my¶leæ :-)

dieter
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-26, 02:24    

Tak jak to zosta³o wy¿ej napisane, wpierw trzeba siê skupiæ na jako¶ci, by mo¿na by³o my¶leæ o ilo¶ci. Poprawa stanu strony g³ównej powinna byæ priorytetem. Obawiam siê jednak ¿e do tego to ja wyobra¼ni nie posiadam wiêc z wizualizacj± nie pomogê wiele.

Andrzem_6
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-02-26, 19:55    

Zacznijcie my¶leæ :D! Jak mój pomys³ nie jest wart nawet skomentowania:D to mo¿e kto¶ napisa³by co¶ co mo¿na by zacz±æ wdra¿aæ w ¿ycie hehe;) bo dyskusja trwa ju¿ trochê czasu a na razie wszyscy dochodz± do tych samych wniosków i ¿adnych konkretów:D 8-)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: