wwwBILARDYinfo
PortalForumTabele ligowePomocUżytkownicyZAPISY DO LIG i WzBProfilWiadomości PWStatystykiAlbumGry online Game Desire

Og³oszenie 

ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ
i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Nowe Gadu-Gadu
Autor Wiadomo¶æ
bilardy.info 
Organizator
Prezes

Do³±czy³: 23 Wrz 2008
Wys³any: 2009-02-10, 09:38    Nowe Gadu-Gadu

Poniewa¿ czêsto korzystamy z Gadu-Gadu warto pobraæ now± wersjê tego programu. Jest wiele nowo¶ci. Jedn± z ciekawszych jest mo¿liwo¶æ jednoczesnego otwarcia wiêcej ni¿ jednego konta.

Drexel
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-02-11, 16:22    

Wg mnie wiele nowo¶ci bardzo pomocnych (np. okienko YouTube w oknie rozmowy) ale s± te¿ rzeczy denerwuj±ce (coraz wiêcej reklam) (jest na to sposób - http://www.ogloszenia.rzeszow.pl/bk2/ ) :) Polecam szczególnie osobom, które rozmawiaj± z 15 osobami naraz (zak³adki). Ogólnie na plus :)

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-02-11, 22:39    

Ja wola³em wersjê 6.1 :]

Zmak 

Do³±czy³: 25 Wrz 2004
Wys³any: 2009-02-12, 12:27    

Po zainstalowaniu Nowego Gadu-Gadu, nadal mo¿na korzystaæ ze starszych wersji.
Ostatnio zmieniony przez Zmak 2009-02-22, 19:12, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

bilardy.info 
Organizator
Prezes

Wys³any: 2009-02-19, 21:32    

Zrobi³em bilardow± skórkê do nowego GG. POBIERZ
Po rozpakowaniu wystarczy umie¶ciæ katalog "bilard" tam gdzie s± skórki, np: C:\Program Files\Nowe Gadu-Gadu\skins i dokonaæ zmiany w programie.

Drexel
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-02-19, 21:56    

Jaki¶ screen by siê przyda³ z tej skórki :)

bilardy.info 
Organizator
Prezes

Wys³any: 2009-02-21, 23:29    

W wyniku awarii serwera, na którym znajduje siê forum , wyst±pi³a utrata niektórych danych, miêdzy innymi postów w tym temacie. Powtórzê.
Poprawi³em skórkê, tak wygl±da teraz: ZOBACZ

magdagp 

Do³±czy³a: 05 Sie 2007
Wys³any: 2009-02-22, 17:42    

A ja mam ma³y problem.

Pobra³am sobie nowe gg - zainstalowa³am go na komputerze - skopiowa³am archiwum rozmów - przesz³y kontakty - ale nie da³am rady zmienic w nim statusu z niedostêpnego - stale pisa³o mi ¿e sie loguje itp - nie wiem co zrobi³am ¼le.

Dalej... poniewa¿ wkurzy³o mnie to, ¿e nie dzia³a - odinstalowa³am nowa wersjê i ca³kowicie usunê³am j± potem z komputera - pozostaj±c przy wersji starej...

I teraz niespodzianka...

Klikajac na tabeli ligowej na gg zawodnika nie otwiera mi sie okno gg - tylko osobna strona, na której pisze:

Cytat:
Nie mo¿na wy¶wietliæ strony sieci Web

Najbardziej prawdopodobna przyczyna:
Czê¶æ zawarto¶ci lub niektóre pliki na tej stronie sieci Web wymagaj± programu, który nie jest zainstalowany.

Mo¿esz spróbowaæ wykonaæ nastêpuj±ce czynno¶ci:
Wyszukaj w trybie online program, za pomoc± którego mo¿na wy¶wietliæ tê zawarto¶æ sieci Web.

Wpisz ponownie adres.

Przejd¼ do poprzedniej strony.

Co teraz zrobiæ? Ma ktos jakis pomys³?

Zmak 

Wys³any: 2009-02-22, 18:50    

Zainstaluj ponownie nowe GG. Problem wynika³ z tego, ¿e w tym momencie GG by³o chwilowo nieczynne. Zdarza siê to czasem, trwa to zazwyczaj nie d³u¿ej ni¿ kilka minut. Nowe GG jest trochê inne, obecno¶æ "Mened¿era profili" oraz inny sposób traktowania linków w tabelkach powoduje zamieszanie.

magdagp 

Do³±czy³a: 05 Sie 2007
Wys³any: 2009-02-22, 18:56    

Z tym, ¿e rzecz w tym, ¿e nie chce instalowac nowego gg tylko nadal pozostaæ przy starej wersji.
Jednoczesnie chcia³abym by ta stara wersja umozliwia³a mi otwieranie okna gg ze strony z tabelê ligow± jak to by³o dotychczas a jak teraz nie ma.

DarekDarecki 
Organizator
Administrator

Do³±czy³: 12 Maj 2004
Wys³any: 2009-02-22, 18:59    

Przeinstaluj stare GG i powinno byæ ju¿ dobrze. :-)

ZAPISY DO LIG i WzB

Maniek_Kutno 
Organizator

Do³±czy³: 11 Lut 2006
Wys³any: 2009-02-22, 20:25    

Fakt z nowym gg nie otwiera okna gg z tabel ligowych i to spory minus nowego gg.
Nie jest jeszcze dobrze dopracowane ale podoba mi siê opcja, ¿e nie trzeba mieæ w pasku 3-4 okienek bo mo¿na mieæ wszystko w jednym.

Zmak 

Wys³any: 2009-02-22, 21:47    

W nowym GG linki z naszych tabelek otwieraj± siê bez problemu. Je¿eli masz wiêcej ni¿ jeden profil w GG, po naci¶niêciu na link w tabelce, otworzy siê "Lista profili" i program zapyta ciê który profil wybraæ do otwarcia okienka. Pojawia siê to pytanie na pasku zadañ (zale¿y od ustawieñ) i dlatego mo¿e siê wydawaæ, ¿e okienko siê nie otwiera. Mo¿na to zmieniæ: po wybraniu w którym profilu ma zostaæ otwarte okienko zaznacz przy: "Zawsze otwieraj linki w tym profilu" lub: Ustawienia / Komunikator i usuñ zaznaczenie przy "Zawsze pytaj o profil przy otwieraniu linków z www".
Ostatnio zmieniony przez Zmak 2009-02-22, 21:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

4everyban
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-02-27, 08:23    

NOWE GG jest DRAMAT.
W ogole ¿a³osne ;] beznadziejnie wyglada, beznadziejne ma opcje. Starsze wersje s± lepsze

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: