wwwBILARDYinfo
PortalForumTabele ligowePomocUżytkownicyZAPISY DO LIG i WzBProfilWiadomości PWStatystykiAlbumGry online Game Desire

Og³oszenie 

ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ
i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Nastêpny temat
ZLot w Gdañsku

Terminy zlotu w 3city
5-6 . 07.2008 r. ;]
51%
 51%  [ 17 ]
12-13. 07.2008 r.
24%
 24%  [ 8 ]
19-20. 07.2008 r.
3%
 3%  [ 1 ]
26-27. 07.2008 r.
21%
 21%  [ 7 ]
G³osowañ: 33
Wszystkich G³osów: 33

Autor Wiadomo¶æ
Ania24051986
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-21, 17:34    

Grzes mo¿e byc i Gdañsk ;-) i WaWa i Kraków i Wroc³aw i Szczecin i Lublin itp:P
byleby w tak dobrym towarzystwie jak by³o w lipcu ;-) a wtedy miejsce nie ma znaczenia;)
Madziu a co polecisz z po³udnia?:>

magdagp 

Do³±czy³a: 05 Sie 2007
Wys³any: 2008-11-22, 12:24    

Zdecydowanie Zakopane tak jak mamy teraz jest rewelacyjne - a w czasie trwania Pucharu ¦wiata to miasto nabiera takiego klimatu, ze cie¿ko o taki na ca³ym globie chyba :-D

Prywatnie Puchar ¶wiata zaliczy³am trzykrotnie i raz w trakcie zlotu - kto tego nie prze¿y³ - tego bia³o - czerwonego morza ludzi, tej niekoñcz±cej sie fety nie wie, jak to wci±ga i jak wrecz zmusza do powtórzenia tego za rok :-)

Puchar ¦wiata po³±czony ze zlotem jest ciut innym - rywalizacja na skoczni schodzi na drugi plan - wiadomo, ¿e wa¿niejsi ludzie, dla których sie tam jedzie :-)

W Bia³ym Dunajcu zlot jest ¶wietny przede wszystkim dlatego, ¿e wszyscy jestesmy ulokowani w jednym miejscu - u bardzo go¶cinnego Górala - Pana Miecia Pawlikowskiego - cena w tym roku 20 z³ za osobe na dobe - bardzo zachêcaj±ca - a warunki ca³kiem w porzadku - widoki cudne, lodówka zape³niona - naprawde warto - pomyslcie jeszcze :-)

16 - 18 stycznia 2008 - jeszcze jest czas by zarezerwowac sobie wolne - Ci co moga oczywi¶cie :-) Zapraszam

Maniek_Kutno 
Organizator

Do³±czy³: 11 Lut 2006
Wys³any: 2008-11-22, 14:34    

Ja bêdê w tym okresie w Zakopanem... mo¿e siê gdzie¶ tam spotkamy....
Jak co¶ to ja bêde mia³ flagê i czapkê bia³o - czerwon±... :mrgreen:

Ania24051986
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-28, 19:16    

a w ogóle kto jest pewny na zlot?:> z chêcia bym zobaczy³a listê:P moze sie zdecyduje jednak na zlocik:xx

ECTHELLION
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-30, 02:14    

zale¿y gdzie to mo¿e i ja siê doklejê je¶li mnie zechcecie ;]

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-30, 10:52    

£ukasz, kto by Ciê chcia³ :lol:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach