| Og³oszenie |
ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.
|
|
Oddam w dobre rêce... |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
lobuziarkaaa [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-10-30, 20:07 Oddam w dobre rêce...
|
|
|
Moja psinka gardzi³a pieskami swojej rasy , umawiali¶my j± regularnie na spotkania towarzystkie tudzie¿ randki.... ale która z kobiet chcia³aby wi±zaæ siê z kim¶ kogo jej siê na si³e pod nos podstawi?:P
Tak¿e szczescie znalaz³a u boku psa mojej przyjació³ki ...(po prostu zrobi³a nam niespodzianke chocia¿ bardzo jej pilowali¶my)...
Zaowocowa³o dzieæmi w ilo¶ci sztuk cztery...
Mo¿e kto¶ siê pokusi? PO mamie beagle :P w ¿yciorysie mo¿na wpisaæ ojciec unknown: )
Psiaki rosn± jak na dro¿d¿ach mimo ,¿e tatu¶ jest du¿y (wilk:P ) Pani weterynarz powiedzia³a nam ,¿e raczej bêd± wzrostu mamy :) S± zdrowe i ¶liczne, maj± ksi±¿eczki zdrowia! :P w tej chwili maj± 4 i pó³ tygodnia :) Dodam jeszcze,¿e wszystkie s± p³ci piêknej A ta na drugim zdjêciu to moja ulubienica , ma mój chaRRRrrakter
Mo¿e kto¶ siê skusi ?
 |
| Ostatnio zmieniony przez lobuziarkaaa 2008-10-30, 21:51, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-10-30, 20:34
|
|
|
Spakuj mi ze 3 i pode¶lij otwieraj± u nas drugi ShangHai |
|
|
|
 |
magdagp

Do³±czy³a: 05 Sie 2007 Posty: 223
|
|
Wys³any: 2008-10-30, 21:21
|
|
|
Rewelacja .... uuu jak ja uwielbiam czworonogi - ale niestety mam juz jednego - bokserkê - prawda, ¿e ³adn± kalashu
Kasia a to co opisa³a¶ - historia ich poczêcia to jakbym o swojej Torze czyta³a - ona tez dopu¶ci³a sie mezaliansu - z tym, ¿e ja z³a kobieta jestem i nie dopusci³am do narodzin - a mia³aby ich a¿ 10
W kazdym razie mam nadzieje, ¿e znajdziesz dla nich dom bo s± piêkne
P.S W ¿adnym wypadku nie posy³aj ich do Ciechanowa |
|
|
|
 |
_Cappy [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-10-31, 00:16
|
|
|
| ¦liczne psiaczki, jakbym mog³a to bym wszystkie wziê³a, ale mam kota :P Kefir siê nazywa :P :) |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-10-31, 00:22
|
|
|
Kefir beaglelki mmmmm chyba jaki¶ pub otworzê ;-P |
|
|
|
 |
lobuziarkaaa [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-10-31, 15:49
|
|
|
| ja mam kota i dwa psy :P w tej chwili 6 psów:P |
|
|
|
 |
kalashnikov_ [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-11-01, 10:22
|
|
|
Kasiu ko³o mnie otworzyli nowy kebab. Takie ma³e to akurat na taki w bu³ce w sosie czosnkowym mmmmmmm
A tak na serio to przes³odkie s± :) Prawie jak moja bokserka :P |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-11-01, 13:22
|
|
|
Kalash bylem pierwszy po drugie do mnie maj± bli¿ej, jeszcze sie udusz± zanim do Bytomia dotr± w sumie.... |
|
|
|
 |
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|