|
Jedna Dru¿yna, Jeden Strój |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
4SZAKAL4 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-09-26, 20:32
|
|
|
| zdjecia w albumie :D |
|
|
|
 |
lordvader200 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-09-26, 22:31
|
|
|
| Jezeli bedzie taka okazja jeszcze w przysz³o¶ci to te¿ bardzo chetnie kupi³bym koszulke . Tym razem przespa³em moment zakupu...:( |
|
|
|
 |
magdagp

Do³±czy³a: 05 Sie 2007 Posty: 223
|
|
Wys³any: 2008-09-27, 12:09
|
|
|
Grzesiu prawdopodobnie bêdzie szybciej ni¿ sie spodziewasz - w po³owie pa¼dziernika dam tu znaæ - bo jak to zwykle bywa - parê osób - zw³aszcza u mnie na pokoju obudzi³o sie po niewczasie i wstêpnie Im obieca³am, ¿e postaram sie w miare szybko zrobiæ T-shirty jeszcze raz - dam Ci informacje na PW, ¿eby¶ tym razem nie przespa³ |
|
|
|
 |
SZ_YM_ON

Do³±czy³: 27 Lip 2004 Posty: 19
|
|
Wys³any: 2008-09-27, 17:54
|
|
|
Magda, wykonujesz to sama czy zlecasz jakiej¶ firmie ? |
| Ostatnio zmieniony przez SZ_YM_ON 2008-09-27, 17:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2008-09-27, 21:58
|
|
|
Szymon tak szczegó³owo chcesz warsztat poznaæ mój jakbym Ci powiedzia³a musia³abym Cie zabiæ |
|
|
|
 |
SZ_YM_ON

|
|
Wys³any: 2008-09-28, 13:42
|
|
|
| O nic szczegó³owego nie spyta³em. Tak pytam, z ciekawo¶ci. |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-09-28, 13:43
|
|
|
wystracha³ sie |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
Do³±czy³: 11 Lut 2006 Posty: 1037
|
|
Wys³any: 2008-09-28, 14:28
|
|
|
| no fakt o nic specjalnego nie pyta³... te¿ mni to interesowa³o kiedy¶ ale da³em sobie spokój z tym zapytaniem... |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2008-09-28, 22:29
|
|
|
Jejku - jak tak bardzo Was interesuja szczegó³y to:
Jak ju¿ zbiore zamówienia - znam rozmiary - jade do hurtowni i zakupuje koszulki wed³ug zamówienia - robie rozpiske jaki nick przypasowaæ do jakiego rozmaru - dok³adny opis kazdej koszulki i wiozê je do firmy robi±cej nadruki.
Potem po dziesi±tkach telefonów i problemów, bo zawsze co¶ im tam wyskoczy pakuje wszystko i wysy³am na poczcie poleconym priorytetem.
No a potem czekam a¿ wreszcie zdjecia Wasze w nich zobacze
To juz chyba wszystko..... |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
Do³±czy³: 11 Lut 2006 Posty: 1037
|
|
Wys³any: 2008-09-29, 09:12
|
|
|
Madziu szymonowi chyba tylko o to chodzi³o, ¿e robi to firma a nie Ty |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
SZ_YM_ON

|
|
Wys³any: 2008-09-29, 10:17
|
|
|
No w sumie racja.
Ale i tak jestem pod wra¿eniem, ¿e chce Ci siê tak je¼dziæ i za³atwiaæ to wszystko nara¿aj±c siê na koszta, skoro s± ³atwiejsze i tañsze sposoby zlecenia komu¶ zrobienia koszulek |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-09-29, 16:15
|
|
|
ale wiesz SZYMON, Magda byla poinformowana, z reszt± sama mogla z pamieci podac dokladne nasze nicki a jakbys skladal zamowienie przez net to bys musial czekac dluzej - a dlaczego?? BO skoro OSOBISCIE jezdzila i widziala te koszulki i widziala ze s± b³êdy bed±c nawet na miejscu. TO co by sie dzialo przy wysylkach z neta? Z 5 koszulek zle zrobionych i czekanie tygodni na reklamacje, odsylanie , dopominanie, proszenie o odeslanie. Mogloby to dluzej trwac a tak to co do rêki - to pewniejsze - wiec za to chwa³a Madzi ze poswiecila swoj czas |
|
|
|
 |
SZ_YM_ON

|
|
Wys³any: 2008-09-29, 17:06
|
|
|
S±dzê, ¿e przy konkurencji jaka dzi¶ panuje na rynku, 5 ¼le zrobionych koszulek w zamówieniu da³oby baaardzo z³y i d³ugi pog³os danej firmie. Ja przynajmniej omija³ bym j± szerokim krokiem
Wiêc nie ma co uogólniaæ. S± dobre firmy w internecie, chocia¿by ta, która robi koszulki dla naszej grupy rowerowej z Piotrkowa (zrobili nam ju¿ spokojnie ponad 50 t-shirtów i ani razu nie trzeba by³o odsy³aæ koszulki z powrotem). Nie jest to w ¿adnym przypadku reklama, tylko zwyk³e polecanie czego¶, co mo¿e okazaæ siê lepsze i wygodniejsze. Koszulki s± z b. dobrego materia³u, jest szeroka paleta barw (nawet odblaskowe).
Wiadomo ¿e op³acalne jest zamawianie wiêkszych ilo¶ci, wiêc je¿eli bêd± jeszcze chêtni na koszulki, to mo¿ecie zamówiæ to tam, oszczêdzaj±c Magdzie k³opotów i poszarpanych nerwów |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2008-10-21, 15:36
|
|
|
Z uwagi na to, ¿e jest parê osób na obu pokojach, które przespa³y poprzedni termin a ¿ywi± chêæ wej¶cia w posiadanie koszulki serwisowej uruchamiam akcje po raz drugi
Przypominam
WYGL¡D T-shirta
- Kolor czerwony
Z przodu wyt³oczony czarny napis
"wwwBILARDYinfo"
Na plecach natomiast indywidualny nick danej osoby
Cena koszulki 35z³
(Cena zawiera -T-shirt, nadruk, przesy³kê na adres domowy)
Osoby zainteresowane takim T-shirtem napisz± do mnie Prywatn± Wiadomo¶æ tutaj na forum, -> TU JEST LINK <--
w której podadz±:
nick jaki ma byæ umieszczony na plecach
swój rozmar (S, M, L, XL, XXL) - siê dowiem ciekawostki (numeracja jest do¶æ du¿a wiêc proszê nie zawy¿ac specjalnie)
kolor jaki sobie ¿ycz±
dok³adne dane swoje potrzebne mi do wysy³ki (Imiê, nazwisko, adres) - obiecuje, i¿ zachowam w tej kwestii dyskrecjê i nikogo nachodzi³a nie bede
Ja odpiszê na ka¿d± wiadomo¶æ i podam numer konta, na które nale¿y dokonoæ wp³aty - bedzie to konto mojego mê¿a - poniewa¿ On posiada intelligo i ³atwiej mi bêdzie przez neta do niego dotrzeæ
Termin do wp³aty 35 z³otych 31.10.2008
Koszulki zamówiê tylko dla osób, które w terminie dokonaj± wp³aty - bo nie bêdê ryzkowa³a swoich pieniêdzy, gdyby kto¶ siê rozmy¶li³
Ze swojej strony postaram siê wszystko za³atwiæ jak najbardziej rzetelnie - tyle mogê obiecaæ
Czas realizacji do 13.11.2008 - mo¿e wcze¶niej jak pójdzie sprawnie
Zatem spó¼nialscy z poprzedniej edycji lub nowi chêtni ju¿ moga pisaæ |
|
|
|
 |
CJINCLNJMO
Administrator Organizator 
Do³±czy³: 27 Lip 2005 Posty: 1299
|
|
Wys³any: 2008-10-21, 16:30
|
|
|
No i oczywi¶cie na nastêpnym zlociku koszulki obowi±zkowe ( ile mo¿na paradowaæ samemu )... czarni kontra czerwoni... a gdyby po³±czyæ te kolory to mamy barwy AC Milan |
|
|
|
 |
4SZAKAL4 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-10-21, 17:51
|
|
|
albo barwy Spó³dzielczego Klubu Sportowego "Start" Gniezno  |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2008-10-21, 18:01
|
|
|
Krzysiu - moja osobista pro¶ba do Ciebie - bo czêsciej zagl±dasz na forum ni¿ Grzesiek - jak ju¿ Go tam spotkasz w pracy to Mu napomknij s³ówko, ¿e akcja T-shirt ruszy³a ponownie - bo sie boje ¿e znów Mu ona moze umkn±æ
Z góry dzieki - buziak |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2008-10-30, 16:46
|
|
|
Chcia³am tylko przypomnieæ, i¿ jutro mija termin do dokonania wp³aty za koszulkê - parê osób, które zamówi³y nie uczyni³o tego jeszcze - a to niezbedny warunek bym ze z³o¿onego przez Was zamówienia sie wywiaza³a |
| Ostatnio zmieniony przez magdagp 2008-10-30, 16:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
magdagp

|
|
Wys³any: 2008-11-12, 17:07
|
|
|
Wszystkich, którzy zamówili koszulki w ods³onie nr 2 informujê, ¿e dzi¶ wys³a³am wszystkie na poczcie zatem jutro, pojutrze - powinny byæ juz u Was w domu
Mi³ego u¿ytkowania i nie ukrywam, ¿e licze na Wasze zdjecia - Tych z Was co zamówili w pierwszym rzucie równie¿ - troche mnie zawiedli¶cie - my¶la³am, ¿e zdecydowanie wiêcej fotaczy pojawi sie w albumie |
|
|
|
 |
tomekwoz5 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-11-12, 20:16
|
|
|
| ja sie wstydze ... |
|