| Og³oszenie |
ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.
|
|
Problem |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
_(*MICH@L*)_ [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-01-27, 17:54 Problem
|
|
|
MAM problem,a konkretnie:
mam zainstalowane wtyczki do mozilli , a jak gram w jaki¶ bilard to nie wy¶wietla mi zdjêcia przy nicku.
- mo¿e mieli¶cie juz taki problem , prosze o pomoc |
| Ostatnio zmieniony przez _(*MICH@L*)_ 2008-01-27, 17:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
karp88 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-01-27, 20:37
|
|
|
| Problem na pewno nie jest powodowany przez Firefoxa, bo nowy bilard otwiera siê jako osobna aplikacja, niezale¿na od jakiejkolwiek przegl±darki. Sugerujê przeinstalowanie bilarda. |
|
|
|
 |
kipcior [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-01-27, 20:45
|
|
|
| A masz mo¿e zainstalowane takie dodatki jak No-script lub ad-aware?? Jesli tak to one mog± blokowaæ wy¶wietlanie ró¿nych rzeczy. |
|
|
|
 |
_(*MICH@L*)_ [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-01-27, 21:06 :(
|
|
|
| a Kaspersky te¿ mo¿e co¶ mieszac?? |
|
|
|
 |
dieter [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-07, 01:30
|
|
|
| Cytat: | | Zdjêcie nie bêdzie widoczne dla innych graczy do momentu zaakceptowania go przez administratora. Zdjêcia zawieraj±ce tre¶ci naruszaj±ce prawo lub zawieraj±ce tre¶ci przeznaczone tylko dla doros³ych zostan± odrzucone. Wielko¶æ pliku nie mo¿e przekraczaæ 500 kb a wielko¶æ obrazka 1024x1024. Jedynym dozwolonym typem pliku jest JPEG |
O ile oczywi¶cie nie widzisz swojego zdjêcia w¶ród innych.
Poza tym aby mieæ ów zdjêcie przy nicku, powinno ono byæ Twoim g³ównym zdjêciem, co mo¿na osi±gn±æ w swoim profilu klikaj±c na link obok zdjêcia "ustaw to zdjêcie jako g³ówne".
W±tpiê by antyvirus, w tym Kaspersky, ingerowa³ w mo¿liwo¶æ wy¶wietlania zdjêcia.
Prawdobodobieñstwo jednak wystêpuje (wystêpuj± wirusy i inne ¶miecie przenosz±ce siê wraz ze zdjêciami).
Je¶li i to nic nie rozwi±¿e, to zapewne masz Windows Vistê, przykro mi. :P |
| Ostatnio zmieniony przez dieter 2008-02-07, 01:31, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
_(*MICH@L*)_ [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-07, 10:41 .
|
|
|
Czekam na akceptacjê tego screena.
Windowsa Visty nie mam:)
,a mo¿e jest jaka¶ wtyczka do tego?? |
|
|
|
 |
dieter [Usuniêty]
|
Wys³any: 2008-02-07, 19:08
|
|
|
No wiêc nie mam pewno¶ci, bo troszku siê zmieni³o od pó³torej roku, ale dopóki zdjêcie nie zostanie zaakceptowane, dopóty nie bêdzie on wy¶wietlony w odpowiednich miejscach.
Sprawdzê by siê upewniæ. |
|
|
|
 |
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|