wwwBILARDYinfo
PortalForumTabele ligowePomocUżytkownicyZAPISY DO LIG i WzBProfilWiadomości PWStatystykiAlbumGry online Game Desire

Ogłoszenie 

ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ
i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
KIPCIOR LITOÂŚCI
Autor Wiadomość
KIGAM3
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-30, 22:21    KIPCIOR LITOÂŚCI

Dosz³y mnie s³uchy ¿e znowu nie haloo jest na b.info!!!!MAM jeden przekaz KIPCIOR szanuj siê i odejdz , zrób co¶ dla tego serwisu , bo naprawdê przez CIEBIÊ odchodz± dó¿o bardziej wartosciowi ludzie ni¿ TY!!!szkoda serwisu NA ciebie NIE JESTES WART TEGO szczerze mówi±c!!!!Dla tych co siê nie zgadzaj± z moj± wypowiedzia zapraszam do DYSKUSJI!!!!!!ALE naprawdê nie staæ tego serwisu na dalsze sraty wartosciowych ludzi ,chyba ¿e znudzi³o siê wam to co do tej pory tu robili¶cie to POPIERAJCIE dalej KIPCIORA!!!!!JA odszed³em z INFO ale ca³y czas uto¿samiam siê z tym serwisem i promujê go jak mogê , nie próbujcie pisac KIJ MI do tego , bo zale¿y mi dalej na tym SERWISIE!!!

DannyCh
[Usunięty]

Wysłany: 2008-05-30, 23:31    

A ja myÂślĂŞ Âże nie znasz sytuacji i nie masz zielonego pojĂŞcia o czym piszesz, wiĂŞc proszĂŞ nie formuÂłowaĂŚ Âżadnych, ale to Âżadnych stwierdzeĂą tego typu ktĂłre zostaÂły napisane powyÂżej.

A jeÂżeli masz sprawĂŞ do Kipcior'a, znasz jego numer GG. Napisz i pogadajcie prywatnie. Temat uwaÂżam za zamkniĂŞty i zakoĂączony.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi