Witajcie
Poczu³am siê zobligowana do napisania tego posta, gdy¿ na Waszym serwisie i nie tylko na Waszym wyrobi³am sobie opiniê magdagp z abc, osoby wiernej temu pokojowi

i dobrze - bo ca³± sob± stara³am siê zawsze reprezentowaæ ten pokój, który dane mi by³o tworzyæ przez okres dwóch lat - najpierw tylko z pozycji gracza a pó¼niej zaanga¿owanego admina.
Niemniej z uwagi na zaistnia³e na naszym pokoju sytuacje i konflikt z samym za³o¿ycielem abc, o którym nie napiszê ¼le z uwagi na fakt, i¿ uwa¿am, ¿e z³y to ptak co w³asne gniazdo kala

od dwóch dni nie jestem administratorem ani pokoju ani forum pokoju bilard8.abc.pl
Nie s±dzi³am, ¿e kiedy¶ dojdzie do takiej sytuacji niemniej nie mog± sobie pozwoliæ na takie traktowanie jakie przypad³o nam w udziale.
Pokój ten bed± szanowa³a zawsze, bo w nim sa moje korzenie, tam w³o¿y³am kawa³ serca, energii, czasu i zaanga¿owania

niestety jest on ju¿ tylko moim by³ym pokojem.
Wraz ze mn± z pokoju abc odesz³a wiêkszo¶æ czynnych adminów, a juz z pewno¶ci± wszystkie osoby, które tworzy³y trzon tego pokoju.
Jednoczesnie chcia³am Was poinformowaæ, ¿e bezczynno¶c i bezdomno¶æ wirtualna mi nie grozi, gdy¿ z dniem 04.04.2008 powo³alismy do ¿ycia wraz z kristofello1 nowy pokój na serwisie gier on - line.
Oboje z Krzy¶kiem otrzymali¶my od wp 5lvl i pe³nimy na nim funkcje SA, wraz z nami na adminie pojawi± siê tam wszystkie znane Wam z wiêkszych i mniejszych turniejów na abc osoby, g³owny sponsor abc, informatyk pracuj±cy na rzecz abc oraz jak mysle spora liczba graczy abc.
Prezentacja nazwy
4_everyone
Pokój jest w trakcie organizacji, tworzenia strony i forum, powoli mam nadziejê bedzie stawa³ siê coraz bardziej widoczny.
Postaramy siê stworzyæ z niego pokój co najmniej na miare abc, aktywny i profesjonalny - mamy solidn± baze - potrzeba nam czasu
Mam nadziejê, ¿e w moich relacjach z Waszym serwisem nic nie ulegnie zmianie oraz, ¿e pierwszy w historii mych gier na wp mój transfer nie stworzy negatywnego wizerunku mojej osoby - my¶le, ¿e wiêkszo¶æ z Was mia³a kiedy¶ podobn± sytuacje.
¯ywiê nadziejê równie¿ na to, ¿e kiedy¶, gdy ju¿ pozbieramy siê organizacyjnie pozwolicie na Waszym forum na zareklamowanie big turnieju odbywaj±cego siê na 4_everyone, bo obiecujê, ze mniej wra¿en ni¿ na abc na w/w pokoju nie bêdzie na pewno
Po uporzadkowaniu wszystkiego dojdzie te¿ z pewno¶ci± do jakie¶ propozycji pokojówki - sk³ad 4_everyone bêdzie wtedy prawdopodobnie zblizony do sk³±du z abc bo integracja, która narodzi³a siê miedzy nami na bilard8.abc.pl jest nasz± si³± i wysz³a poza ramy tego serwisu by zadomowiæ siê w nowym miejscu.
Pozdrawiam Was serdecznie i proszê b±d¼ o zamkniecie tematu zwi±zanego z turniejami w abc b±d¼ je¿eli bêdzie taka Wasza wola o zmienienie jego nazwy.