wwwBILARDYinfo
PortalForumTabele ligowePomocUżytkownicyZAPISY DO LIG i WzBProfilWiadomości PWStatystykiAlbumGry online Game Desire

Og³oszenie 

ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ
i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Kultura ligowców
Autor Wiadomo¶æ
kipcior
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-05-24, 15:32    

Latin_Soul napisa³/a:
Nie ma jak u¿ywaæ ostrze¿eñ do w³asnych prywat,ego zosta³o naruszone ale rozumiem to - te¿ by mi g³upio by³o ;D ;)

Hmm, no to nic nie rozumiesz bo mi nie jest g³upio :) Ponadto zastanawiam siê jakie to korzy¶ci prywatne odnios³êm podejmuj±c tê decyzjê i nijak ¿adnych wymy¶liæ nie mogê.

tomekwoz5
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-05-24, 15:44    

Kipcior na gadu mi nie odpisa³e¶ i tu te¿ nic mi nie wyja¶ni³e¶ ;)
Chcia³em normalnie porozmawiaæ co Cie tak urazi³o, ale widze, ze nie masz czasu dla mnie, albo nie masz konkretnych argumentów ;-) napisa³e¶ tylko, ¿e ton by³ nieodpowiedni :lol:
Pzdr

Latin_Soul
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-05-24, 21:48    

W to,¿e nic nie mo¿esz wymy¶liæ to akurat wierzê ;)
Tomek...wszystko da siê podci±gn±æ pod jakie¶ bzdury,sam wiesz ;)
Andzem ma chyba chêæ na admina twierdzy forum ;D
Ostatnio zmieniony przez Latin_Soul 2008-05-24, 23:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

4SZAKAL4
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-05-25, 07:57    

A latin ma ewidentn± chêæ na Tomkawoza5 (nie zazdroszcze - od razu piszê) i na po¿egnanie sie z forum za ci±g³e pisanie bezsensownych tekstów ;) wprowadzaj±ce na forum zamieszanie, k³otnie i prowokacje (tak tak, tez taki by³em :-] )
Latin napisa³/a:
W to,¿e nic nie mo¿esz wymy¶liæ to akurat wierzê ;)
I jak widaæ dalej r¿niesz g³upa i jestes ironiczny wobec Kipciora ;)

PS. Co do ostrzezenia dla woza - zgodze sie ¿e nie rozumiem czemu da³ Kipcior.

kalashnikov_
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-05-27, 18:26    

No ja bêdê obiektywny i szczerze mówi±c tez nie rozumiem za co to ostrze¿enie dla Tomka.
4SZAKAL4 napisa³/a:
A latin ma ewidentn± chêæ na Tomkawoza5

:lol:

Mi siê wydaje Latin, ¿e Tomek adwokata nie potrzebuje, wiêc skoñcz wstawiaæ kretyñskie teksty, docinki, bo jest to ¿a³osne, a do tego sam sobie mo¿esz zaszkodziæ.

Limfanatic
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-06-02, 07:38    

Ale panowie, trochê z tematu zeszli¶cie :) W sumie dziedzina pokrewna, ale takie sprawy kto komu za co da³ warna, powinni¶cie sobie na pw za³atwiaæ :)

4SZAKAL4
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-28, 23:26    

Napiszê tu zeby nie zakladac new temat. Zmak.. jestes m±dry facet ale to co w ogole wyprawiacie jako administratorzy tego forum.. to s± normalnie jaja jak berety. S£OWO WYGWIAZDGKOWANE jest cenzur± a nie pe³nym slowem. Od tego wlasnie jest cenzura. Domyslac sie mozna zawsze, ale wazne jak to widaæ.

Daj mi od razu i 3 pstrzezenie to w ogole nie bede pisa³, bo chyba do tego zmierzacie. ¯A£OSNE ! dos³ownie. Dziecinada maxymalna... normalnie jak w Auschwitz-Birkenau

Zmak 

Do³±czy³: 25 Wrz 2004
Wys³any: 2008-11-29, 10:52    

Niedawno poda³e¶ 4SZAKAL4 link, którego nie powiniene¶ podaæ ale nie dosta³e¶ (warunkowo) ostrze¿enia. Inny u¿ytkownik, który przez zapomnienie poda³ niew³a¶ciwy link, przyzna³ ¿e pode³ni³ b³±d i przeprosi³. Ty nie masz zwyczaju przyznawaæ siê do niew³a¶ciwych dzia³añ ale to nie ty ustanawiasz zasady obowi±zuj±ce na tym forum, je¿eli siê z nimi nie zgadzasz to twój problem. Nie bêdziesz wp³ywa³ swoimi wypowiedziami na moje dzia³ania, a porónywanie takiego drobiazgu do tak wielkiej tragedii ludzko¶ci, o której wspomnia³e¶ to ju¿ jest niedopuszczalne. Wielokrotnie by³y problemy z twoj± kultur±, jaki¶ czas by³ spokój i znów siê powtórzy³o. Twój ostatni post potwierdzi³ to, ¿e nie powiniene¶ wypowiadaæ siê publicznie i tak te¿ siê sta³o, otrzymujesz trzecie ostrze¿enie.
Ostatnio zmieniony przez Zmak 2008-11-29, 11:02, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Szakal85
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-29, 14:29    

Zmak napisa³/a:
Wielokrotnie by³y problemy z twoj± kultur±, jaki¶ czas by³ spokój i znów siê powtórzy³o

i ju¿ cenzura na nie bêd± !! WALI JUZ MNIE TO WSZYTKO cenzura przy doslownie. ¯al ¿al i jeszcze raz ¯AL ! Jak ostatnio Kaba pocisnal na every tak powinienem ja zrobi bo tu ju¿ mózgi ze¿arte wirtualem. to ja przeginam ?? nie :-) To WY przeginacie. Policjanci sie znalezli. ide stad w cenzura bo mam dosc.

a TERAZ CIESZCIE SIE ZYCIEM !!!!!!
NARRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Proszê o usuniecie moich wszystkich zdjêæ, konta 4SZAKAL4 i tego.

Wszytstko, Dosc mam u¿erania z Wami. Chory ¶wiat.

PS. WALI mnie to czy wyedytujesz/skasujesz tego posta. Cieszy mnie to ze juz pare osob to widzialo i przyznalo mi racjê na gg !! TO MNIE TERAZ CIESZY hahahahah s± ludzie ktorzy mi mowia ze dokladnie tak jest jak mowie :]:]:]

Wszystkie niecenzuralne s³owa s± usuniête przez zarz±d bilardy.info i ka¿de kolejne u¿yte przez kogokolwiek bêdzie karane ostrze¿eniem, a¿ do zakazu pisania.

KaBa89
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-29, 14:31    

hehe to samo by³o na every tylko ze kris polecia³ :-P

ps. prosi³bym o usuniêcie napisu obok mojego nicku EX ORGANIZATOR
Ostatnio zmieniony przez KaBa89 2008-11-29, 14:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

dieter
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-29, 15:16    

Zachowanie podstaw kulturalnych jest zawsze wskazane bez wzglêdu na miejsce, w którym aktualnie siê cz³owiek znajduje. Forum internetowe, czat czy rynek miejski - nie ma to znaczenia.
Bez ró¿nicy co siê s±dzi o tym serwisie, o ligach, o konkretnym cz³owieku czy jego dzia³aniach - nie ma ¿adnych podstaw do tego by wypowiadaæ siê wulgarnie czy w jakikolwiek sposób ubli¿aæ.
Czy¿by kultura by³a towarem deficytowym? :-?

tomekwoz5
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-29, 15:25    

brawo :) hahah Zmak masz chyba jakie¶ problemy ze sob± ;)
Mnie tez wywalili z lig za nic ... bo wymy¶lili sobie jaka¶ akcje, bez zadnych podstaw.. jeszcze trafiliscie na taki z³y moment, ¿e akurat nie mia³êm neta i nie mog³em w ogole graæ!!
zalllll mi was....
Zmak musisz byæ niez³a cenzura w zyciu :mrgreen:
Pzdr moze kiedy¶ mi kto¶ odpisze na priv:D chyba nie macie argumentów ! 8-)

Wszystkie niecenzuralne s³owa s± usuniête przez zarz±d bilardy.info i ka¿de kolejne u¿yte przez kogokolwiek bêdzie karane ostrze¿eniem, a¿ do zakazu pisania.

Szakal85
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-29, 15:48    

haaaaaaaaaaaaaaaahahahahah no to widze ¿e szaleje :D

Dieter. Rozumiem Ciebie doskonale. W realu jak i tu. KIEDY TRZEBA TO TRZEBA jestem kulturalny. Ale CENZURALNE s³owo by³o i ma byc ostrzezenie?

przydala by sie jakas kolejna reforma w tym serwisie. Bo co niektorzy to szalej± na punkcie neta. to teraz powiedzcie mi, po cenzura jest CENZURA jak za s³owo cenzura daje sie ostrzezenie ??????????????

BUAHAHAHHA a jak ktos wkleja³ DOWCIP [do tej pory s± s³owa wulagrne] i gwiazdkowa³ slowa ? Jak ktos sie kiedys t³umaczyl wkejal z gg tresci i gwiazdkowa³ s³owa ???

NO ALE cenzura ! SZAKAL TO SZAKAL! TRZEBA ! :-D eliminujmy tych NIEDOBRYCH buhaha to niedlugo nie bedzie kto mial Ci pisac na tym forum :]:]

PO£OWA serwisu ostrzezenie :-D :-D

[text z gg] "ja dla Zmaka mam ogromny szacunek za to co zrobi³ dla serwisu i jako dla gracza, ale z tym forum przegina troszke"

tego typu dostajê zdania ;] no ale kto ma racjê ? ADMIN ! :-D

Ania24051986
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-29, 15:57    

fakt faktem Szakal ma ciêty ozorek;> w sumie ka¿dy ma:) tyle,ze nie ka¿dy pokazuje to na publike;]

dajcie troche na luuuz. Zmak odpu¶æ :roll:

PS. pozdro dla ka³amarniczki :PPPPP
Ostatnio zmieniony przez Ania24051986 2008-11-29, 15:58, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Szakal85
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-29, 16:05    

Zmak jeszcze jedno, nie inny uzytkownik tylko Daniel. Tutaj nie ma tajemnic. Wszyscy wszystko widza administratorze! - to FORUM! a ja czemu nie przeposilem i nie przyznalem sie do bledu ? bo mam swoje racje i uwazam ze to nie bylo niczym z³ym. Wiec nie bede przeprasza³, aha mam sie domyslac jak cos wklejam ze "ojoj to jest z³e" To wy jestescie od tego zeby ocenic z³e i dobre. Ja oceni³em ze nie bylo Z£E ! i mialem przepraszac lol. PRZEPRASZAM ¯E ¯YJÊ ! Lepiej ZMAKU ????????????

dieter
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-29, 18:07    

Podzia³ na z³ych i dobrych cz³owiek sobie sam stwarza, segreguj±c na znajomych i tych których znaæ nie chce. Podobnie jest z wyrazami, jest multum s³ów, których korzystanie nie ugodzi w ¿adn± osobê - s± natomiast s³owa, których znaczenie i/lub wykorzystanie nie przynosi nic dobrego, w zwi±zku z czym ludzie ich ogl±daæ zwyczajnie nie chc±. Bez wzglêdu na to czy s³owo bêdzie zagwiazdkowane, przekre¶lone czy w jaki¶ inny sposób przekrêcone, kontekst wypowiedzi pozostaje niezmienny i zazwyczaj narusza wtenczas zasady forum. Zasady te, choæ ró¿nie interpretowane, s± ogólnie przyjêtym kodeksem, nie tylko na tym forum, lecz tak¿e na milionach innych.
Nie jestem przeciwnikiem wolno¶ci wypowiedzi, ale sprzeciwiam siê korzystaniu ze s³ów, których znaczenie pozostawia wiele do ¿yczenia w sferze zachowañ kulturowych. Trzeba mieæ szacunek do ka¿dego, bez wzglêdu na to co robi.
Wyj±tków nie przewidujê. :-P

DarekDarecki 
Organizator
Administrator

Do³±czy³: 12 Maj 2004
Wys³any: 2008-11-29, 18:48    Rze¼ niewini±tek

wszyscy troje jeste¶cie ofiarami
naszego systemu manipulowania osobami
to my przecie¿ wami sterujemy
i robimy z wszystkimi zawsze co chcemy
jeste¶my nieludzcy i nietolerancyjni
a wy spoko go¶cie i nieprowokacyjni
to my wam zak³adamy na rêce kajdanki
i traktujemy jak wiê¼niów z ³ubianki
tak, to my jeste¶my t± si³± nieczyst±
i ka¿dy to powie, bo jest oczywist±
¿e zmaku, darecki i ca³a ich zgraja
tylko zawiesza, wywala i robi se jaja
z porz±dnych, uczciwych i spoko graczy
których nick name na forum sporo do¶æ znaczy
czy wy czytelnicy uwierzyliby¶cie
¿e Kaba i Wozu s± na czarnej li¶cie ?
no przecie¿ ex organizator tak niedawno jeszcze
sam wrzuca³ na czarn±, zaraz wam streszcze
jak pisa³ ten i tamten za olewkê totaln±
a gracz xy, za postawê niemoraln±
a przy okazji dopowiem Kabie'mu
¿e napis usun±æ mo¿na samemu
wystarczy wej¶æ w opcje swego profilu
i tam sobie zmieniæ, zobacz - przyfiluj
a tomek faktycznie jest te¿ niewinny
na miraculeksie gra³ chyba kto¶ inny
na pewno nie on, bo nie mia³ neta
i w pa¼dzierniku nie gra³, no gdzie tam
no, a szakal weso³ek co miêchem rzuca
jest te¿ niewinny, wiêc siê wyk³uca
o swoje racje i prawa do g³osu
kln±c ci±gle na Mañka, w sprawie donosu
jak to pojecha³ z wi±zank± ³aciny
co mu na jêzyk przynios³y ¶liny
jeste¶cie niewinni, czy¶ci i prawi
a zarz±d bilardów tylko was d³awi
przez ca³y tydzieñ, a zw³aszcza w pi±tek
robi selekcjê - rze¼ niewini±tek

ZAPISY DO LIG i WzB

Zmak 

Wys³any: 2008-11-29, 22:06    

Gdyby kto¶ mia³ w±tpliwo¶ci lub nadziejê na zmiany to mówiê, ¿e nie "odpuszczê", poniewa¿ wulgaryzmy, chamstwo, oszustwa itp s± mi obce i chocia¿ wiem, ¿e jest to walka z wiatrakami, nie tylko nie bêdê tego tolerowa³ ale bêdê w miarê moich mo¿liwo¶ci i chêci eliminowa³ tego typu zjawiska.
4SZAKAL4 dosta³e¶ zakaz pisania na forum wiêc nie powiniene¶ pisaæ korzystaj±c z innego nicku.
Ostatnio zmieniony przez Zmak 2008-11-29, 22:32, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

KaBa89
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-29, 22:15    

Zmak napisa³/a:
Gdyby kto¶ mia³ w±tpliwo¶ci lub nadziejê na zmiany to mówiê, ¿e nie "odpuszczê", poniewa¿ wulgaryzmy, chamstwo, oszustwa itp s± mi obce i chocia¿ wiem, ¿e jest to walka z wiatrakami, nie tylko nie bêdê tego tolerowa³ ale bêdê w miarê moich mo¿liwo¶ci i chêci eliminowa³ tego typu zjawiska.
4SZAKAL4 dosta³e¶ zakaz pisania na forum wiêc nie powiniene¶ pisaæ korzystaj±c z innego nicku.

identycznie pisa³ kris :lol:

CJINCLNJMO 
Administrator
Organizator

Do³±czy³: 27 Lip 2005
Wys³any: 2008-11-29, 22:57    

Serwis www.bilardy.info to serwis maj±cy za zadanie ¶ci±gaæ graczy wirtualnego bilarda, którzy maj± ochotê zagraæ w bilki na wysokim poziomie. Paleta rozgrywek jest na tyle szeroka, ¿e ka¿dy mo¿e tu znale¼æ co¶ dla siebie.

Wysoki poziom dotyczy zarówno rozgrywek ligowych jak i kultury, któr± gracze powinni siê wykazywaæ.

Zapewne ka¿demu z nas zdarza siê wypowiadaæ niecenzuralne s³owa, ale wypisywanie ich na forum jest niedopuszczalne. Tak jak we wcze¶niejszym tek¶cie Dietera zosta³o ju¿ napisane, kodeks ka¿dego forum to kodeks toleruj±cy wysoki poziom kultury osobistej i og³ady... je¶li kto¶ tego nie rozumie to ju¿ nie nasz problem.

Forum jest odczytywane przez du¿e grono ludzi i nasze wypowiedzi powinny uwzglêdniaæ np. ich ró¿ny wiek. Je¶li kto¶ tego nie rozumie powinien urabiaæ swoje niecenzuralne teksty gdzie indziej.

Porównywanie wypowiedzi Zmaka do Krisa jest bezpodstawne... inny serwis, inne cele, inna struktura organizacyjna. Poza tym nie wszyscy wiedz± kto to jest.

grzechoo16
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-30, 15:45    

ja tak krótko tylko napiszê...

faktem jest ¿e szakal dosta³ ostrze¿enie jedno czy drugie naprawdê s³usznie ale chodzi o tê ostatni± sytuacjê... dosta³ te ostatnie - 3 ju¿ ostrze¿enie za to ¿e napisa³ s³owa z "wygwiazdkowaniem"... za to za co inni ¿adnej kary nie dostali... chodzi o tê równo¶æ... trzeba byæ konsekwentnym w swoich dzia³aniach i wszystkich równo traktowaæ...

zemeckis 

Do³±czy³: 10 Maj 2004
Wys³any: 2008-11-30, 16:33    

A ja sie zgodze ze Zmakiem, wiekszosc z nas jakos problemow z zachowaniem kultury nie ma, tylko jeden Szakal ktory pojawia sie i znika ma z tym problem. Jeszcze odnosnie bycia konsekwentnym to skoro juz napisales Szakal ze "wali cie to forum" to po co wracasz i piszesz kolejne posty? Nie mialem zamiaru sie wypowiadac na ten temat ale jak wchodze na forum i widze ze z zaskakujaca systematycznoscia szakal tu burdel robi to mnie krew zalewa. Tyle z mojej strony.

Zmak 

Wys³any: 2008-11-30, 17:13    

grzechoo16 napisa³/a:
faktem jest ¿e szakal dosta³ ostrze¿enie jedno czy drugie naprawdê s³usznie ale chodzi o tê ostatni± sytuacjê... dosta³ te ostatnie - 3 ju¿ ostrze¿enie za to ¿e napisa³ s³owa z "wygwiazdkowaniem"...

Przeczytaj ostatni post w tym temacie, który napisa³ 4SZAKAL4 z tego nicku i zwróæ uwagê na ostatnie zdanie. Ka¿dy mo¿e przeczytaæ uzasadnienie ostrze¿enia ale przytoczê go tu: "Przekroczenie norm wypowiedzi publicznych i podstawowych zasad kultury."

lobuziarkaaa
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-11-30, 17:52    

Zajmijcie siê zbieraniem znaczków, monet, krasnali :-P To jest ewidentnie mniej stresuj±ce :-P
Ostatnio zmieniony przez lobuziarkaaa 2008-11-30, 17:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

dieter
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-12-01, 02:28    

Nie jestem pewien co do krasnali, ale w pozosta³ych przypadkach siê z Tob± zgodzê. ;-)

kipcior
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-12-01, 18:45    

Hehe, jak by³em adminem to te¿ walczy³em z tymi wiatrakami o których mówi Zmak i skoñczy³o siê na tym, ¿e reszta zarz±du uzna³a, i¿ tak radykalne podej¶cie z mojej strony w stosunku do chamskich zachowañ nie by³o godne pe³nionej funkcji. To tak na marginesie, bo popieram Zmaka w jego dzia³aniach, aczkolwiek mam wra¿enie pewnego "deja vu" ze zmian± ról z tym¿e moja osoba jest neutraln± postaci± w tym przypadku :D

Cóz, chcia³oby siê powiedzieæ, chcieli w³adzy, maj±, z wszystkimi konsekwencjami p³yn±cymi za tym :D Wytrwa³o¶ci w walce z tymi co my¶l±, ¿e w necie mo¿na wszystko.

tomekwoz5
[Usuniêty]

Wys³any: 2008-12-02, 19:14    

:O jaki ja jestem fajny 8-)
gram w bilka on-line bez neta :shock: nauczyæ kogo¶ ?

dieter
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-01-28, 04:19    

Mam kilka pytañ i przemy¶leñ, z którymi wi±¿ê odrobinê nadziei.

Jakie s± wed³ug Was warto¶ci propagowane przez serwis www.bilardy.info?
Dziêki czemu on powsta³ i z jakich intencji?
Co go wyró¿nia na tle innych, pomijaj±c ligi jako formê rozgrywania partii?

Je¶li ju¿ odpowiecie sobie na tych kilka pytañ i wysuniecie swoje wnioski, to by³bym wdziêczny za ich umieszczenie, bez odpowiadania na wypowiedzi pozosta³ych. Bez obaw, ¿adnych haków nie zamierzam u¿yæ, a jedynie sk³oniæ do refleksji.
Za kilka dni odpowiem i wyja¶niê mój stosunek do tematu i wszelkie w±tpliwo¶ci z nim zwi±zane. ;-)

tomekwoz5
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-01-28, 21:10    

aby wielbiæ Zmaka ;>

do kiedy mam zakaz grania w ligach z powodu grania bez neta?

Zmak 

Wys³any: 2009-01-28, 21:43    

To nie Zmak da³ ci zakaz gry w ligach do koñca lutego ale Ty sam swoim postêpowaniem, oszukuj±c zawodników, a decyzjê podj±³ nie Zmak tylko zarz±d wwwBILARDYinfo (czcij wiêc ten serwis). Rozumiesz ró¿nicê?
Ostatnio zmieniony przez Zmak 2009-01-29, 12:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku