| Og³oszenie |
ZAREJESTRUJ SIĘ na naszym forum, zaloguj się, KLIKNIJ i zapisz się do LIG BILARDOWYCH serwisu wwwBILARDYinfo !!! ISTNIEJĄCYCH NIEPRZERWANIE OD 2003 r.
|
|
Turnieje miêdzypokojowe. |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
((..F1..)) [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-04-18, 09:22
|
|
|
Ja odniosê siê do kultury osobistej gracza KaBa89. Sytuacja mia³a miejsce podczas turnieju miedzy pokojami. Ów turniej mia³ oficjalnie zacz±æ siê 03.04 jednak ju¿ dzieñ wcze¶niej (wieczorem) tabelka przygotowana przez Zmak'a by³a gotowa. W³a¶nie wieczorem 02.04 arogancki jak siê pó¼niej okaza³o gracza kaba napisa³ do mnie z propozycj± rozegrania meczu, jak widaæ przed ustalonym terminem. Ja odpisa³em z zapytaniem, kto do mnie pisze (jaki gracz), a on odpisa³ "czy to wa¿ne ? " . Zawsze jestem chêtny do gry ale ten wieczór mia³em ju¿ zaplanowany, wiêc odpisa³em ¿e " mam czas " , nie muszê graæ ju¿ teraz. Natomiast bezczelny typ odpisa³ i tu cytuje " no to pfff sram na twój czas :D " . Nie pisa³em o tym wcze¶niej bo my¶la³em , ¿e jest jednostkowe zdarzenie. Jednak po tym co tu przeczyta³em , stwierdzi³em i¿ umieszczê tê informacje. Komentarz pozostawiam Wam |
|
|
|
 |
municypalna [Usuniêty]
|
Wys³any: 2009-04-18, 15:22
|
|
|
trudno siê nie zgodziæ z lordvaderem.
niby wszyscy doro¶li a zachowuj± sie jak dzieciaki.
jesli macie zamiar tak dalej siaæ permê to ogolcie jajka i do piaskownicy siê ³opatkami nawalaæ. przykre, ale prawdziwe.
generalnie to chcia³em tylko napisaæ, ¿e mnie przyk³adowo nie rusza czy ktos siê nie przywita, czy nie gratuluje po wygranej partii, czy moze nawet gratuluje przed wbiciem czarnej. moze nawet sobie kln±æ jesli mu to pomoze, b±d¼ ul¿y - jego sprawa. w tym wszystkim chodzi przecie¿ O GRÊ, a nie o pierdoly zwi±zane z mentalno¶ci± przeciwnika - je¶li ma jaki¶ uraz z dzieciñstwa, albo jest niewychowany - jego indywidualna sprawa.
dlatego w zwi±zku w powy¿szym uwa¿am, ¿e ka¿dy powinien siê ZAJ¡Æ SOB¡, bo naj³atwiej jest oceniaæ innych. kto¶ mo¿e siê nie zgodziæ, ale w koñcu ¿yjemy w kraju demokratycznym i ka¿dy ma prawo do w³asnego zdania.
pozdrawiam i ¿yczê SUKCESÓW W GRZE |
|
|
|
 |
Ol!mp!ada
Do³±czy³: 27 Sie 2008 Posty: 13
|
|
Wys³any: 2009-04-18, 18:58
|
|
|
| Krotko i na temat. Brawo municypalna :D |
|
|
|
 |
DarekDarecki
Organizator Administrator 
Do³±czy³: 12 Maj 2004 Posty: 2459
|
|
Wys³any: 2009-04-18, 21:46 ach ci ludzie :)
|
|
|
A mnie siê wydaje, ¿e ludzie siê nudz± i wtedy na grandê celowo siê trudz±, ¿eby co¶ zrobiæ cokolwiek by by³o, byleby siê tylko afer± skoñczy³o.
Odrazu od rêki forum o¿ywa, jeden mniej inny bardziej tamacik prze¿ywa, kto¶ siê podnieca kto¶ k³ótniê wznieca, robi siê zamêt, haos i heca.
Ka¿dy ma swoj± argumentacjê, my¶l±c, ¿e oto ma ¶wiêt± racjê, próbuj±c przekonaæ opiniê publiczn± s± w stanie wywo³aæ bujkê uliczn±.
Bo gdyby¶my siê nagle spotkali na dworze, to spór by siê opar³ o piê¶ci i no¿e, krew by siê la³a jak z wodotrysku, gdy¿ by¶my siê t³ukli po g³owie i pysku.
Bo cz³owiek to takie najgorsze stworzenie, który zapu¶ci³ w piekie³ku korzenie i czerpie z³e cechy od Lucyfera, a zazdro¶æ i zawi¶æ czêsto go z¿era.
Mamy minusy, przywary i wady, jeste¶my gorsi ni¿ p³azy i gady, bo one nikogo nie oczerniaj±, a tylko w samoobronie niekiedy k±saj±.
Ja proponujê schowaæ z³e cechy, gdy¿ do wakacji zosta³y tylko dwa miechy, ka¿dy odpocznie psychofizycznie, za¶wieci s³oñce i zrobi siê ¶licznie.
I znów byæ mo¿e siê zobaczymy, piwko walniemy i potañczymy, w bilka na ¿ywo sobie pogramy, bo jednak do tego ci±goty mamy.
Celem powinna byæ jednak wspó³praca, zasady fair play, u podstaw praca, poniewa¿ serdeczno¶æ i skromno¶æ siê zawsze op³aca, no i siê nie ma moralnego kaca. |
_________________ WzB 2025
ZAPISY DO LIG i WzB |
|
|
|
 |
Maniek_Kutno
Organizator 
Do³±czy³: 11 Lut 2006 Posty: 1037
|
|
Wys³any: 2009-04-19, 12:03
|
|
|
| Dywagacje na temat kultury graczy po¶wiêcony jest inny temat :) tutaj rozmawiamy o meczach miêdzypokojowych. |
_________________ ,,Człowiek tylko dlatego jest nieszczęśliwy gdyż nie wie, że jest szczęśliwy. I to wszystko, nic wiecej! Kto to zrozumie będzie czuł się szczęśliwym w każdej chwili" - Dostoevskij Fedor Michailovich |
|
|
|
 |
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|